Je dagelijkse leven is druk. Je slaapt niet altijd goed en bent snel moe. Of je hebt last van terugkerende hoofdpijn, pijn in je buik of andere klachten. Je voelt dat de balans tussen inspanning en ontspanning weg is. Je neemt jezelf voor om meer tijd voor ontspanning in te plannen, alleen komt dat er steeds niet van.

Je merkt dat je klachten steeds erger worden. Er is een oplossing. Dit is het moment voor een voetreflexbehandeling.

Het masseren van je voeten

Voetreflex is het masseren van je voeten. Alle organen en lichaamsdelen zijn verbonden met een punt op je voeten.
Het masseren van deze punten werkt effectief om blokkades op te sporen en ze te laten verdwijnen. Een blokkade merk ik op doordat ik een harde plek of wat korreltjes in je voeten voel. Het masseren van deze plekken zorgt ervoor dat het gebied weer zacht wordt of de pijnlijkheid afneemt. Daarna komt de energiestroom weer op gang en zal je algehele vitaliteit en weerstand toenemen.

Meer over voetreflex

VoetreflexPlus kan een positieve bijdrage leveren bij o.a.:

 • fysieke of emotionele disbalans
 • menstruatie- en overgangsklachten
 • zwangerschapsklachten
 • stress gerelateerde klachten
 • hoofdpijn en migraine
 • hoge bloeddruk
 • huidproblemen en allergieën
 • rug-, nek-, schouder- of bekkenklachten
 • spier- en gewrichtsklachten
 • spijsverteringsklachten
 • slaapproblemen
 • verminderde weerstand

Ervaring

"Een aantal jaren geleden ben ik voor het eerst gekomen bij Miranda. Toen had ik veel stress en daardoor lichamelijke klachten en ik had moeite om te ontspannen. Mede door de behandelingen van Miranda ben ik me stukken beter gaan voelen. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend en zorgen ervoor dat ik beter in mijn vel zit.

Miranda is rustig, vriendelijk en kan goed luisteren. Zeker de moeite waard om te proberen en mee door te gaan."

Carla

Ontspanningsbehandelingen

Je kunt bij mij ook een afspraak maken voor een ontspanningsbehandeling op het moment dat je behoefte hebt aan een moment voor jezelf of om rust te vinden in de hectiek van alle dag. Als je maandelijks of één keer per zes weken een afspraak maakt, zal je veel meer ontspanning en rust in je dagelijks leven opmerken. Je hoeft dus niet per se klachten te ervaren om een voetreflexafspraak te maken. Zie het als onderhoud van je lichaam.

Mijn werkwijze

Mijn voetmassages stem ik af op de klachten en de behoefte die je op dat moment ervaart. Ik masseer intuïtief. Ik voel wat je nodig hebt om tot rust te komen, zodat de spanning van je af kan glijden en je lichaam in balans kan komen.

Voor de massage mag je een etherische olie uitkiezen die ik met een warme natuurlijke olie meng. Hiermee masseer ik tijdens de behandeling je voeten, onderbenen en knieën. Elke etherische olie heeft eigenschappen die doorwerken op fysiek en emotioneel niveau, wat het effect van de behandeling versterkt.

Het is prettig om tijdens de behandeling gemakkelijk zittende kleding, en eventueel een broek waarvan de broekspijpen omhoog kunnen, te dragen. De behandeling vindt plaats op een in hoogte verstelbare behandeltafel, waarvan de rugleuning verstelbaar is. Zelfs aan het einde van je zwangerschap kun je comfortabel zitten.

Na afloop van de behandeling

Door de voetreflexbehandeling wordt het lichaam gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren. Dit kan ervoor zorgen dat je extra vermoeidheid voelt of dat de klachten verergeren. Over het algemeen duurt dit enkele dagen, waarna het lichaam zich weer gaat herstellen en er verbetering van de klachten merkbaar zijn. Na een behandeling is het belangrijk om extra water te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

 

Betaling en annuleren afspraak

Digitale betaling heeft de voorkeur en kan via een betaalverzoek voldaan worden.
Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren gewijzigd of geannuleerd worden. Bij het niet tijdig afzeggen breng ik het behandeltarief in rekening. Voor het annuleren van afspraken voor het opwekken van weeën of stuitligging bij zwangeren geldt deze voorwaarde niet.

Heb je een vraag over een voetreflexbehandeling, wil je informatie over het behandelen van een klacht die je ervaart of wil je een afspraak maken?
Neem gerust contact met mij op zodat ik je persoonlijk kan informeren.

 

Vragen of afspraak maken