Je ligt onder een zachte deken. Je voelt dat je voeten met een warme olie gemasseerd worden.
Met lange strijkingen laat ik je onderbenen ontspannen en zwaar worden.
Je voelt je lichaam wegzakken in de massagetafel en in je hoofd wordt het stil en rustig.
Wil je ook een heerlijke ontspanningsbehandeling ervaren?

 

afspraak maken

Rustmoment

Een volle agenda, druk op je werk, een intensief gezinsleven. Je slaapt slecht en je bent snel moe. Of je hebt regelmatig hoofdpijn, pijn in je buik of andere vage klachten. Na een drukke periode waarin veel van je gevergd wordt is het belangrijk om extra aandacht en tijd aan jezelf te besteden, om te lummelen, om op te laden. Je geeft je lichaam hiermee de gelegenheid zich te herstellen.

Een ontspannende VoetreflexPlus behandeling is een effectief en fijn rustmoment voor jezelf. Na een behandeling ga je opgeladen, blij en met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis!

Voetreflexmassage

Een ontspannende voetreflexmassage brengt je lichaam in een diepe staat van ontspanning. In deze diepe ontspanning kan de vastgezette spanning in je lichaam loskomen en afgevoerd worden. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Het zelfherstellende vermogen van je lichaam zorgt hiervoor. Klachten door overbelasting en te veel stress zoals onder andere slaapproblemen, opgejaagd gevoel, onzekerheid, maag- en darmklachten, neerslachtigheid, rugpijn, nekpijn zullen verminderen of verdwijnen. Door regelmatig een voetreflexmassage te ondergaan beïnvloed je je gezondheid op een positieve manier. Je gaat meer energie, vitaliteit, plezier en innerlijke kracht ervaren.

Voor een betere balans tussen lichaam en geest

De voetreflexbehandelingen zijn naast ontspanning ook gericht op bewustwording. Tijdens de behandeling voel je het verschil tussen spanning en ontspanning en ervaar je hoe het is om ontspannen te zijn. Je ervaart je lichaam bewuster en hierdoor creëer je een betere balans tussen lichaam en geest.

Ik gun jou ook een rustmoment voor jezelf, om even weg te zijn uit de hectiek van alledag. Waarbij je kunt opladen en tot rust komt. Een ontspannende voetreflexbehandeling zorgt ervoor dat je ‘uit je hoofd’ en ‘in je lijf’ gaat. De voetreflexmassages zijn natuurlijk ook gewoon lekker!

Je bent welkom om te komen genieten. Ik zie je graag!

Ervaringen

"Ik vind de voetreflexbehandelingen van Miranda erg fijn. Miranda luistert goed en voelt goed aan welke behoefte ik heb. Per keer kijken we wat ik nodig heb, waarna Miranda de behandeling daarop toespitst. De behandelingen zorgen ervoor dat ik meer ontspannen ben en minder klachten heb. Vaak krijg ik na de behandeling nog goede tips. Ik raad een behandeling bij Miranda zeker aan!"

Judith

Tarief

Het tarief van een VoetreflexPlus behandeling van 75 minuten bedraagt € 70,00.

Voel de ontspanning in je lichaam door jezelf een rustmoment te gunnen!

 

afspraak maken