De fasen van je cyclus

Vrouwen, cyclus en hormonen. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Puberteit, menstruatie, zwangerschap, overgang. Allemaal fases van de vrouwencyclus.
Een cyclus waarin hormonen een grote rol spelen.

VoetreflexPlus als ondersteuning van je cyclus

Hormonen hebben invloed op hoe jouw lichaam functioneert. Ze bepalen mede of je menstruatiecyclus pijnlijk, kort, zwaar of licht is. Ze bepalen de mate waarin je klachten ervaart tijdens de overgang. Als je zwanger bent verandert je hormoonhuishouding enorm, wat voor klachten zoals onder andere vermoeidheid, slaapproblemen, stemmingswisselingen kan zorgen. De juiste hormoonbalans is ook essentieel voor het behouden van je zwangerschap.

Hoe is jouw hormoonbalans?

Menstruatie-, zwangerschaps- of overgangsklachten komen veel voor en worden vaak onterecht als ‘normaal’ ervaren. Jouw vrouwelijke cyclus hoeft je niet te hinderen in je dagelijks leven; Daar kan VoetreflexPlus je bij ondersteunen!

Is dit jouw moment?

Is dit jouw moment om je lichaam met VoetreflexPlus te ondersteunen, zodat je lichaam kan gaan werken zoals het wil werken? Ik help je om grip te krijgen op je hormonen, op je gezondheid én op je leven!

Vrouw-Zijn

In 3 maanden met voetreflexbehandelingen van disbalans naar balans in je cyclus.

Samen onderzoeken we de oorzaak van je klachten die je tijdens je menstruatie, menopauze of overgang ervaart. Ik help je aandacht te besteden aan wat jou helpt naar een leven zonder hormonale klachten tijdens je vrouwelijke cyclus.

We kijken naar je leefwijze. Wat kan er anders? We kijken ook naar je wensen en verlangens, omdat deze je de motivatie geven een leefstijl te creëren die jouw gezondheid verbetert. Zodat jij weer grip hebt op jezelf!

Naar Vrouw-Zijn

Zwanger met Aandacht

Ik help je om tijdens je zwangerschap aandacht voor jezelf én voor je kindje in je buik te hebben. Jouw aandacht en liefde die zo ontzettend belangrijk is voor de ontwikkeling van jouw kindje.

In 3 afgestemde zwangerschapsreflexologie behandelingen verminderen of verdwijnen de zwangerschapsklachten die je ervaart. Het helpt je lichamelijk en emotioneel voor te bereiden op de naderende bevalling. Zodat je met vertrouwen uit kan kijken naar de geboorte van je kindje.

Een bijzondere periode die om aandacht vraagt!

Naar Zwanger met Aandacht