Last van menstruatieklachten?

Denk je dat pijn en emotionele schommelingen een normaal onderdeel zijn van de menstruatie? Gelukkig kan ik je vertellen dat het niet zo hoeft te zijn. Het is mogelijk om te menstrueren zonder deze klachten. VoetreflexPlus is een natuurlijke manier om menstruatieklachten zoals PMS, pijnlijke, zware of onregelmatige menstruaties te verminderen.

Oorzaak menstruatieklachten

Dagenlang boos of verdrietig zijn net vóór of tijdens je menstruatie. Niet naar je werk kunnen van de pijn of onregelmatig ongesteld zijn. De onderliggende oorzaak van menstruatieklachten is vaak een disbalans in je lichaam en hormoonhuishouding. Een huisarts schrijft regelmatig anticonceptie voor als symptoombestrijding van de klachten. Dit verlicht vaak je klachten, alleen de onderliggende disbalans in je lichaam blijft.

Behandeling van menstruatieklachten met VoetreflexPlus

Bij VoetreflexPlus wordt uitgegaan van de fysiologie van de vrouw volgens de Westerse visie én van de TCM (Traditional Chinese Medicine). Doordat ik beide visies en behandelmethodes combineer krijg ik inzicht in de oorzaak waar jouw menstruatieklachten vandaan komen.

Een VoetreflexPlus behandeling draagt op een zachte en effectieve manier bij aan het herstel van je lichaam en je hormoonhuishouding. Door gericht reflexzones van het bekkengebied te behandelen wordt de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken verbeterd. Dit zorgt ervoor dat krampen en pijnen tijdens de menstruatie verminderen. Ook worden de hormoonklieren behandeld om schommelingen in het hormoonsysteem te reguleren.

Daarnaast masseer ik de meridianen die volgens de TCM betrokken zijn bij de vrouwelijke cyclus. Door de voetreflexmassages worden verstoringen opgeheven, zodat de balans in het lichaam hersteld kan worden.

Heb je menstruatieklachten, blijf er niet mee lopen!

Wil je dat je menstruatieklachten niet meer jouw leven beheersen? Ervaar je veel onrust en wil je meer ontspanning en balans in je leven, maar vind je het moeilijk om dit alleen te doen?

In het traject Vrouw-Zijn kijken we samen naar de onderliggende oorzaak van je menstruatieklachten. Met gerichte voetreflexbehandelingen worden je lichaam en hormoonspiegel stap-voor-stap gestimuleerd om zich te herstellen. Daarnaast krijg je handvatten om je leven zo in te richten dat je rust en balans ervaart. Op een natuurlijke manier zonder het gebruik van medicatie.

meer over traject Vrouw-Zijn

Specialisatie VoetreflexPlus en menstruatieklachten

Mijn specialisatie bij VoetreflexPlus ligt bij de vrouwelijke gezondheid en hormonen, waaronder dus menstruatieklachten. Ik help jou met klachten zoals:

  • PMS
  • pijnlijke menstruatie
  • overmatig of weinig bloedverlies
  • onregelmatige cyclus
  • stemmingswisselingen
  • uitblijven menstruatie
  • gespannen borsten
  • migraine
  • geen menstruatie

Tarief

Het tarief van een VoetreflexPlus behandeling van 75 minuten bedraagt € 70,00.

Wil je menstrueren zonder klachten en hier op een natuurlijke manier aan werken?

 

afspraak maken