Ben je net bevallen? Gefeliciteerd, dan is er ook een moeder geboren. Je zit in de bijzondere fase waarin je went aan je nieuwe rol als moeder en aan je kindje. Rust en ontspanning zijn daarin van groot belang.

VoetreflexPlus na de geboorte van je kindje

De eerste periode na de bevalling is een fase van fysiek en emotioneel herstel. Voetreflex is een fijne manier om je lichaam te ondersteunen bij het ontzwangeren. Een voetreflexmassage is gericht op het herstel van je lichaam en er is veel aandacht voor de reflexzones die in verbinding staan met je buik en bekkengebied. Dit zorgt ervoor dat je organen weer op hun oorspronkelijke plek komen en je baarmoeder weer krimpt. Tegelijkertijd kun je op de massagetafel even ontspannen en tot rust komen in deze vaak overweldigende, intensieve en bijzondere periode.

Elke bevalling is anders, elke vrouw is anders en elke behoefte is anders. Daarom stem ik een VoetreflexPlus behandeling af op jouw fysieke en/of emotionele klachten die je op dit moment ervaart.

Voetreflexologie na de bevalling helpt bij:

 • Hormoonschommelingen
 • Ondersteuning bij psychische aspecten
 • Het optimaliseren van je energieniveau
 • Het stimuleren van je levensenergie
 • Een zeer snelle of langdurige bevalling
 • Een bevalling met een medische indicatie en/of ruggenprik
 • Het stimuleren van borstvoeding of het verminderen van stuwing
 • Pijnlijke gewrichten en spieren
 • Immuunsysteem te optimaliseren
 • Stimuleren afvoeren afvalstoffen van de zwangerschap
 • Miskraam of stille geboorte

Daarnaast kan voetreflex hulp bieden bij emotionele en depressieve klachten na de bevalling van je kindje. Bijvoorbeeld als je je niet direct moeder voelt na de geboorte. Soms heeft dat even tijd nodig, maar als je merkt dat je moedergevoelens uitblijven of je geen band ervaart met je kindje kan VoetreflexPlus je emotioneel ondersteunen. Het helpt je om op je eigen tempo te groeien in je moederschap.

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning!

De verandering van volwassen vrouw naar moeder kan enorm veel impact hebben. Een voetreflex behandelingen kun je zien als een moment voor jezelf, waarin je jezelf de ruimte geeft om te wennen aan het moeder zijn. Na de geboorte sta je 24 uur per dag ‘aan’. Als moeder heb je momenten van zelfzorg nodig om te kunnen zorgen voor je kindje.
Je gedragen voelen, een luisterend oor, de ontspanning en de rust die je tijdens de behandeling ervaart dragen bij aan jouw gezondheid. Jouw gezondheid en de ontspanning die jij ervaart zijn onlosmakelijk verbonden met de gezondheid en het welzijn van je kindje.

Neem vooral je kindje mee naar de behandeling. Hij/zij kan heerlijk op je buik liggen en meegenieten van de behandeling, zodat je kindje net zoals jou, tot rust komt.

Tarief

Het tarief van een VoetreflexPlus behandeling van 75 minuten bedraagt € 70,00.

Deze behandeling kan eventueel bij jou thuis gegeven worden. Buiten een straal van 5 kilometer vanaf mijn praktijk in Wateringen wordt € 0,40 per kilometer reiskosten in rekening gebracht.

Heb je een vraag over de behandeling of wil je direct een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op zodat ik je persoonlijk kan informeren.

 

vragen of afspraak maken