Mijn naam is Miranda van Steekelenburg. Ik heb een immense belangstelling voor het leven.

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik nieuwsgierig naar hoe mensen om mij heen dat doen; Leven. Hoe doet een ander dat? Hoe ‘hoort’ het?

Wat ik bij een ander zag, werd mijn manier van leven. Ik paste mij aan. Alleen voelde ik diep van binnen dat die manier van leven niet mijn leefwijze was. Ik voelde dat de snelheid van de maatschappij niet mijn tempo was.

Ik zorgde voor mijn gezin, voor de mensen om mij heen. Ik wist feilloos wat een ander nodig had, maar wat ik zelf nodig had? Daar had ik geen idee van.

In de tussentijd voelde ik dat het zo echt niet langer door kon gaan. Ik voelde dat ik roofbouw pleegde op mezelf. En toch ging ik door met alles wat ik normaal deed. Tot het moment dat ik voor de derde keer in mijn leven voor een lange periode uitgeschakeld was. Ziek, geen energie en geen kracht. In die tijd wilde ik één ding, en dat was rust. In die rust vond ik de kracht weer in mezelf, voelde ik weer leven in mijn lichaam komen. Ik kwam erachter dat ik veel meer aandacht aan mezelf mocht geven.

Mijn diepste verlangen

Door de aandacht op mezelf te richten ging ik steeds meer beseffen wat ik daadwerkelijk nodig had. Hoe ik mijn leven wilde leven. Mijn diepste verlangen om een eigen VoetreflexPlus praktijk voor vrouwen te starten is mede door deze periode werkelijkheid geworden. Ik besef nu veel meer dat aandacht voor mezelf, rust en ontspanning een noodzaak zijn. Hierdoor lukt het mij steeds beter om mijn leven in te richten op een manier die bij mij past, waar ik gelukkig van word.

Mijn missie is om vrouwen meer aandacht aan zichzelf te laten besteden. Zodat ze voelen wat ze nodig hebben om aan het roer van hun eigen leven te gaan staan.

VoetreflexPlus

Mijn wens is om vrouwen van 0 tot 100 jaar te ondersteunen met VoetreflexPlus behandelingen. In mijn voetreflexpraktijk heb ik ervaren heb dat de zachte aanrakingen, de rust die je op dat moment ervaart, veel impact heeft op hoe jij je fysiek en emotioneel voelt op dat moment. Je ervaart tintelingen in je lichaam, je voelt dat de energie weer gaat stromen. Het geeft je de ruimte om te voelen wat er nu eigenlijk écht bij je speelt, wat er écht aandacht nodig heeft.

 

Het mooiste wat je kunt worden is wie jij bent!

Daarom nodig ik je uit om in mijn voetreflexpraktijk een moment van zachtheid, ontspanning en rust te ervaren. Om te voelen wat er bij jou aandacht nodig heeft in je lichaam, in je leven. Om te voelen wat jouw behoeftes zijn. Zodat jij voelt wat jij nodig hebt om een leven te creëren dat écht bij jou past en je de moed voelt om echt te gaan doen wat jij belangrijk vindt.

Door voor jezelf te zorgen, door te leven in een tempo wat bij jou past, zal je leven meer in balans komen. Zal je merken dat je energie toeneemt en zal je lichaam optimaal gaan functioneren. Waardoor klachten en of ziektes zullen verminderen of verdwijnen.

In mijn praktijk

Als je in mijn praktijk bent, luister ik naar je verhaal, heb je mijn volledige aandacht. Mijn gevoeligheid is mijn kracht. Ik masseer intuïtief en ik voel wat je tijdens de behandeling nodig hebt om tot rust te komen, om de spanning van je af te laten glijden. Ik weet dat elke vrouw haar verhaal heeft, haar eigen rugzak heeft. Bij mag je zijn wie je bent. Je bent welkom!

Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, is een open plek; daar ontmoet ik je graag

Wat je misschien leuk vindt om over mij te weten……

  • Ik ben een tikkeltje eigenwijs. Ik sta open voor andermans mening, maar als iets goed voelt doe ik het op mijn eigen manier. Als mijn verlangen groot genoeg is, ga ik er 110% voor.
  • Ik houd van bloemen, zeker ook van wilde bloemen in grasbermen.
  • Ik houd van mijn eerste kopje koffie op een dag, het liefst buiten in de zon.
  • Ik houd van in de natuur zijn, de zee, het bos, als het maar buiten is.
  • Ik houd van yoga, vooral voor yin yoga. Bij deze yoga kan ik echt tot rust komen en voel ik mij na afloop weer herboren.
  • Ik houd van het leven, ik probeer te leven zoals ik ben. Eerlijkheid en respect vind ik belangrijk.